7 lectures recomanades 2015

quadern-de-mots-a-la-llibreta

Seria molt més senzill enviar-vos directament a la pestanya del blog, hi trobareu la meva selecció de lectures fetes i ressenyades d’aquest 2015 que acabem. També podeu anar a la pestanya dels escriptors i tafanejar. Però m’he proposat triar 7 lectures fetes aquest any, sense que això vulgui dir deixar la resta. Aneu al blog i feu la vostra tria, segurament serà diferent a la meva.

Amb un primer cop d’ull podeu veure, si m’heu fet cas i heu anat a la pestanya del blog, totes les lectures fetes i ressenyades d’aquest any que, per als grans lectors o per els qui els hi agradin les grans llistes els hi semblaran poques. Segurament. El meu ritme lector sol ser molt irregular i una mica anàrquic. No totes les lectures que he fet, però, han estat ressenyades, n’hi ha que les tinc pendents i altres que segurament quedaran al calaix.

Com ja vaig fer l’any passat a 7 lectures recomanades 2014, avui novament us deixo una mini llista de 7, totes llegides aquest any. M’ha costat fer-la sobretot perquè la” tria” ja la faig prèviament alhora de llegir un llibre, ja que no m’obligo mai a acabar-ne cap que no m’atrapi, sigui pel motiu que sigui, i d’aquests llibres no en parlo mai al blog.

Les recomanacions estan fetes des d’un punt de vista molt personal, són llibres que he valorat per l’originalitat, la sensibilitat, pel què expliquen o el com ho expliquen, lectures que m’ha fet passar una bona estona i que per això puc i vull recomanar. Tots els llibres de la llista els he llegit durant aquest any.

Espero que la llista us resulti interessant. Bones lectures !!!

Contra l’aparador – Marc Moreno
Herències col·laterals – Lluís Llort  (sense ressenya)
Intemperie – Jesús Carrasco
Els silencis de Derrís – Bartolomeu Cruells
La merceria – Teresa Roig
Sírius – Jeroni Marín Surroca
Un film (3000 metres) – Víctor Català

(l’ordre de la llista és l’alfabètic)

 

Si voleu, podeu deixar en els comentaris els llibres que (em) recomanariuen.

3 thoughts on “7 lectures recomanades 2015

 1. JOMATEIXANo Gravatar

  Una bona llista. Coincidim amb moltes lectures, cosa positiva perquè així no n’he d’anotar tantes als pendents ;D
  Dels 7 seleccionats també n’he llegit 3. Com sempre n’anotaré algun dels altres per afegir-lo a la llista.

  Respon
 2. ElfreelangNo Gravatar

  moltes gràcies sempre, poc o molt, en la mesura de les meves possibilitats, també sóc força anàrquica llegint et faig cas em vaig llegir Uniformement desordenat i em va agradar molt …..ara m’anoto també el de un film …que el tinc en ment fa temps
  bones lectures i bones ressenyes per l’any nou més i bones igualment
  els meus millors desitjos

  Respon
 3. BotikaNo Gravatar

  Sírius és el que més m’atreu de la llista. Com sempre, em fas de referent en la tria i descobriment de noves lectures 😉
  Que tinguis un bon 2016!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top