Com cada matí

 

4t Aniversari Antaviana

 

un micrconte per aquesta imatge

Com cada dia s’alça del llit, sense esma, com ànima en pena. Calçant-se de retaló les sabatilles s’arrossega lentament cap el lavabo.  Allà hi troba aquella imatge que, com cada matí, li somriu. Sense força, amb un suau moviment de llavis. Gairebé no es miren els ulls. De tornada a l’habitació esbufega sense força, empassant-se l’aire.  Va directe, com cada matí, al sofà del costat del llit. 

Agafa la caixa i l’obre.

Sense regirar-la massa agafa el que busca. La fotografia. De fet, l’única fotografia que té. Mira però no veu. Cada dia igual. Espera que tot això canviï, que ho trobi. Sap que només és una il·lusió. Oblidar fa mal. Els dies que nota el pensament obert,  s’atreveix a lliscar suaument els dits per sobre la fotografia. Resseguint les imatges. Per recordar. No pot. Oblidar fa mal. Oblidar què s’ha oblidat, consumeix.

(m’ha quedat una mica llarg, no tan micro com crec que es volia)
http://quaderndemots.blogspot.com/feeds/posts/default

9 thoughts on “Com cada matí

 1. ArlequíNo Gravatar

  Quadern de mots, no és gens llarg, està molt bé i és fantàstic quanta poesia que es desprén en aquesta història! Moltes gràcies!

  Respon
 2. ElfreelangNo Gravatar

  Això és un macro conte! no t’ho dic per la llargada sinó pel contingut que és macro i no micro…brutal! m’ha agradat molt!!!!

  Respon
 3. MBoschNo Gravatar

  Molt bo! Feia massa temps que no em passava pel blog i el relat m’ha sorpès. És trist i aconsegueix transmetre sensaciones en molt poques paraules. Felicitats!

  Respon
 4. montselladoNo Gravatar

  Vaig vire de prop l’època en què algú començava a ser conscient que poc a poc oblidava i només puc dir que m’has fet tornar a veure aquella mirada entre el desconcert i la por. Un relat boníssim; felicitats.

  Respon
 5. Quadern de motsNo Gravatar

  Hola a tots i moltes gràcies.

  Oblidar o perdre la memòria i ser-ne conscient, és potser, una de les sensacions més angoixants que es poden viure.

  A de ser molt fotut no arribar a aquell pensament que tens a tocar.

  No ho he viscut ni m’agradaria conèixer la sensació, però pensar amb la possibilitat que arribi , espanta.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top