El pot de les sensacions lectores

quadern-de-mots-mussol-tassaParteixo d’una iniciativa que va arrancar l’any passat de la mà d’una lectora incombustible com la Carmen Forján del blog Carmen y Amig@s. Una iniciativa en forma de repte “Tarro-libros 2015” i ara “Tarro-libro 2016” i que des d’aquí us animo a participar. Cada llibre llegir un euro al pot i el 31 de desembre es fa el recompte d’euros que després s’utilitzen per comprar més llibres. Bona iniciativa !

L’any passat hi vaig voler participar, a la meva manera, substituint els euros per una paraula que evoques el què la lectura m’havia tramés. Finalment, com em sol passar, ho vaig deixar. Aquest any, i sempre partint de la seva idea, m’he proposat participar-hi a la meva manera.

Miraré d’omplir un pot, tassa o caixa, encara no ho tinc decidit, amb el nom del llibre llegit acompanyat d’un mot o d’una frase curta, que serà el què la seva lectura m’hagi inspirat per després rellegir-les i fer-ne una lectura, si és que es pot, de les meves sensacions lectores. Suposo que és una mica difícil de valorar en conjunt, ja ho veurem.

Aquest no és un repte de caràcter col·lectiu com el de la Carmen Forján, però si algú s’hi vol apuntar i fer-ho públic m’ho pot dir i després podem mirar de treure’n unes conclusions en conjunt. No fa falta haver fer una ressenya o tenir un blog per poder-s’hi apuntar, simplement haver llegir un llibre i valorar-lo amb una sensació.

La publicació d’aquest post m’obliga a fer-ho i aquesta és la millor manera d’assegurar-me participar 🙂

Bon Any !!!

i

Bones lectures !!!

 

 

 

5 thoughts on “El pot de les sensacions lectores

 1. bruixetaNo Gravatar

  M’apuntaré, segurament, al de la Carmen, però crec que puc fer dos pots…tot dependrà de la meva constància 🙂
  Així que de moment dic que sí 🙂 Quant trobi el pot, caixa o… el que sigui que en faci goig faré un post semblant al teu 😉

  Respon
 2. ElfreelangNo Gravatar

  Dec estar una mica emboirada perquè no he acabat d’entendre la proposta ….ja em tornaré a llegir amb total atenció el post …
  bones lectures i bon any cada dia!

  Respon
  • adminNo Gravatar autor

   Hola Elfreelang, miro d’explicar-ho millor.

   Hi ha una proposta a la xarxa de Carmen y amig@s que per cada llibre llegit es guarda un euro en un pot, al final de l’any s’obre i amb els diners de les lectures fetes es compren més llibres.
   Jo no hi participo o millor dit ho faig a la meva manera. Per cada llibre llegit escriuré en un paper un mot o una frase curta, el que la lectura m’hagi generat. Els papers els guardaré en un pot i a final de l’any en faré un resum o miraré de treure’n una conclusió. No és un repte d’aquests que es fan a principis d’any, simplement m’ho he proposat com a divertiment per veure què en surt.

   Bon any i bones lectures !!!

   Respon
 3. BotikaNo Gravatar

  És un repte maco però m’agrada més el dels mots o frases. Ja he començat una lectura, intentaré fer-ho com tu però no prometo res, sóc despistada per aquestes coses.
  Bon any i bones lectures per a tu també!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top