En un Post-it

D’un bloc a un altre saltant com els esquirols enmig d’un atapeït bosc, he arribat a un Post-it penjat, en el El Blog de l’Assumpta,  i ostres, m’ha fet gràcia. Però també he pensat, jo ara tot just començo i veig tot el que m’he perdut, però lluny de desanimar-me m’he engrescat .Així doncs he anat a  Tens un racó a dalt del món per veure la proposta de Jesús M. Tibau.

Uf, m’ha costat una mica escriure amb “bona” lletra en el Post-it, i després fer una foto on es veies mínimament bé l‘escrit ( la qualitat de la meva càmera ha quedat al descobert) però m’ho he passat molt bé. D’això es tractava. He trobat la idea divertida i original. 

Com ha fet l’Assumpta deixo testimoni de la grandària del meu Post-it, és l’únic que tenia per casa.
Palplantat. Esperant el bus. Sota un cel cendrós de núvols canosos que deixen caure un plugim fred i plomós. Violentament enlluernat pel llampegueig d’un tret no gosa moure’s, garrativat per la por. I palplantat per la imatge tèrbola d’un cos desplomant-se lànguidament, com en càmera lenta… i cap soroll destorba la pluja que comença a caure amb força. Ara, no gosa ni respirar, no fos cas que algú l’entrelluqués dins la boira…                                                      Quadern de mots
http://quaderndemots.blogspot.com/feeds/posts/default

7 thoughts on “En un Post-it

 1. AssumptaNo Gravatar

  Holaaaaa!!

  Ei! M’agrada!! aquest vocabulari que fas servir li dóna molta musicalitat en llegir-lo 🙂
  I… a que t’ho has passat bé escrivint en un paper tan petitó? 😉

  Ja has enviat també el mail a en Tibau? (al seu blog hi ha l’adreça) Llavors ell “et registrarà” i podràs participar del sorteig de premis. Cada dimecres proposa un joc i un cop al mes, és un joc creatiu (ens demana de fer un relat, un poema, una cançó) 🙂

  Respon
 2. AssumptaNo Gravatar

  Torno a ser jo… m’agrada el teu blog! t’enllaço a la barra lateral 😉

  Tots els llibres de la pestanya de lectures 2011 els has llegit ja?? Jo vaig pel quart!! Mare meva!! 🙂

  Saps que molts blogaires a final d’any fem llista de lectures? Ho fem en un post, però així, en una pestanya com ho fas tu està molt bé!
  Jo (malgrat tenir ja 49 tacos) sóc més criatura i m’agrada mantenir la sorpresa fins al final hehe… si aquest any ho fas superaràs tothom en número de llibres! :-DD

  Mira, aquest és el meu post de l’any passat:

  http://blogdeassumpta.blogspot.com/2010/12/lectures-2010.html

  I, no sé si els coneixes, et recomano uns blogs de llibres que m’agraden:

  http://kweilan.blogspot.com/

  http://llibresipunt.blogspot.com/

  http://unaltreinvent.blogspot.com/

  Molta sort amb el blog!!

  Respon
 3. Quadern de motsNo Gravatar

  Hola Assumpta gràcies pels comentaris.
  – tots els llibres que comento en el bloc els he llegit i n’he gaudit. Ara he baixat una mica el ritme perquè em dedico a tafanejar pels blocs i polir i posar a to el meu.
  – t’ha adradat el Post-it? Jo m’ho he passat molt bé fent-lo. Com pot comprovar m’agraden els mots i jugar-hi amb ells és divertit. Per això sempre m’acompanyo del meu diccionari de sinònims.
  -el proper pas serà afegir els blocs que m’agraden en el meu.
  Fins aviat

  Respon
 4. Quadern de motsNo Gravatar

  Gràcies gràcies i més gràcies.

  Aquests comentaris m’han donat empenta, saber que hi ha algú darrera la pantalla i que d’una manera o una altra llegeix el què fas, el què penses, satisfà.

  Ahir vaig tenir molta feina comentant tots els Post-it’s que en Tibau havia penjat, em vaig divertir molt.

  Gràcies Assumpta
  Gràcies Tibau
  Gràcies Rafel
  Gràcies Montse

  Fins aviat

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top