IV Premi Gregal de Novel·la

Si teniu una petita novel·la al calaix, ara és l’hora de treure-la i donar-li recorregut presentant-la al concurs de novel·la de lEditorial Gregal.

1662196_1592785717626582_4172907558498259310_n

L’Editorial Gregal ha convocat el quart concurs de novel·la, al qual poden optar les obres originals i inèdites escrites en català que s’avinguin a aquestes bases i que no hagin estat premiades en altres concursos. La temàtica narrativa és absolutament lliure. Tanmateix es valoraran de manera específica els referents històrics que contingui.

L’extensió mínima és de 150 fulls. S’aconsella que siguin presentades amb un cos 12, interlineat d’1,5 i impreses a doble cara. Cada obra s’haurà de presentar mitjançant una còpia en suport digital i sis d’impreses, convenientment relligades, on hi consti el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor. En el cas que aquest no vulgui que es faci pública la seva identitat o el títol de l’obra, haurà de presentar els exemplars amb un pseudònim i/o un títol provisional, juntament amb les seves dades personals i el títol original, si és el cas. Aquestes dades només seran accessibles als organitzadors del premi.

El termini d’admissió de les obres s’acaba el 30 de juny de 2015. S’hi admetran tots els originals que hi arribin si la seva data d’expedició no és posterior a la data límit esmentada.

A més d’atorgar un premi de 3000€ al guanyador, en concepte d’avançament de drets d’autor, l’Editorial Gregal s’encarregarà de l’edició de l’obra guardonada.

Us deixo l’enllaç de les bases aquí. on també podreu veure quins van ser els guanyadors de les edicions anteriors:

  • 2012 Esther Blanco-  Mals hàbits
  • 2013 Imma Cabré –  Els senyors del poder
  • 2014 Miquel Àngel Estradé – L’home impassible
  • 2015 …

Animeu-vos i molta sort a tots.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top