Setmana de la poesia en català a Internet 2015

quadern-de-mots-setmana-poesia-en-catala-2015

Sin título-1

Repassant la poesia que tinc a casa m’he aturat en aquest poema que, sincerament, no recordava. Llegit ara, no sabria dir-vos el per què m’ha sortit una lectura feta amb una excessiva força, diria, fins i tot, amb certa ràbia. La d’uns gossos afamats i desvergonyits cercant llur objectiu com la del poeta que “malda, també, per donar sentit a la vergonya de la vida”, entre la denúncia del que veu i la recerca del que busca. #jollegeixo

Espero que us hagi agradat la meva tria per la setmana de la poesia catalana a Internet.  Us deixo un pdf de l’Anna Mollà Sellés   on parla breument del llibre, segur que hi trobareu aspectes interessants.

 

2 thoughts on “Setmana de la poesia en català a Internet 2015

 1. bruixetaNo Gravatar

  No coneixia el poema, però al llegir-lo ara tinc unes sensacions molt semblants a les teves.
  A veure si més tard en penjo jo un:)

  Respon
 2. CuinaCincNo Gravatar

  Hola Quadern de Mots,
  Tens un espai que m’agrada.
  Gràcies pel m’agrada a Cuina Cinc.
  Ben trobat,
  No sé com correspondre.
  Fins aviat,

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top