Sant Jordi 2011

Text escrit a partir de la fotografia  i la proposta de    Relats conjunts

           Diada de Sant Jordi. Florista de La Rambla, Yearofthedragon CC-BY-SA
           
        Quin relat us suggereix aquesta imatge?

Noooo. No vaig sortir, em vaig quedar a casa tot el dia. Siiííí. He vist la teva foto en un munt de blocs. Noia, afavorida,afavorida…, jo no diria tant. Has quedat natural, de costat, però natural, tal com ets. Siíííi, ja ho he vist a la fotografia que hi havia moltíssima gent. Aquí, només ens varen caure quatre gotes de res, només per mullar una mica les plantes. Nooo. No em vaig avorrir. Vaig passar una diada diferent. Siii, noia, a casa. Em van regalar dues roses i un poema per la xarxa i em van fer un altre obsequi, també per la xarxa. Noooo, llibres cap, ja saps que jo per Sant Jordi fa anys que ni en compro ni en regalo de llibres, prefereixo fer-ho sense empentes ni cops. Siíííi, no et preocupis, ja sé quins llegiré, els blocs n’han aconsellat un munt i jo ja tinc la llista feta. No. No. Sí. No. Veus noia, tenim els gustos diferents, però això no és important. Apa, noia, et deixo. Nooo, no vull ser mal educada. Siíííi, vaig a llegir una estona. 

http://quaderndemots.blogspot.com/feeds/posts/default

12 thoughts on “Sant Jordi 2011

 1. XeXuNo Gravatar

  Hehehe, molt divertida aquesta conversa! A més, coincideixo amb la narradora, per Sant Jordi és terrible anar a comprar llibres!!

  Respon
 2. montselladoNo Gravatar

  Ui, em sento una mica identificada: les massificacions em posen negra, però una diada com aquesta s’ho val. Així doncs, al carrer hi falta gent!!! 😀

  Respon
 3. Quadern de motsNo Gravatar

  Gràcies a tots.

  Sort en tenim que hi ha gustos per a tothom; uns surten, els altres no, un compren, els altres ja han comprat o comparant, o no …

  Fins aviat.

  Respon
 4. PilarNo Gravatar

  M’ha agradat aquesta conversa satítica i crítica.
  Crec que moltes persones podríem identificar-nos en alguna part del text…Somric.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top