Amor virtual

“Este mes de septiembre SBe&Books ha celebrado su primer aniversario junto a los autores que han confiado en nosotros. Para celebrarlo con los lectores hemos publicado esta recopilación de relatos sobre el amor en los tiempos tecnológicos.”

quadern-de-mots-amor-virtualDoncs, fruit de les xarxes socials, en aquest cas el facebook i, gràcies a la publicació en forma d’avís que en va fer la Teresa Roig, em vaig descarregar de manera gratuïta aquests 8 relats curtíssims que ens parlen de manera molt particular de quina és o pot ser la relació de la tecnologia i l’amor.

Com ja he dit moltes vegades els reculls de contes o relats curts de diferents autors posa al descobert punts de vista molt diferents, diferents maneres de tractar un tema que, deixant a un costat el punt de vista literari, fan que la nostra tria sigui especial. Des dels relats més originals, sorprenents o corrents, tots venen a mostrar-nos la necessitat que tenim de sentir-nos estimats, d’omplir el nostre buit particular.

A vegades, les coincidències entre els relats són evidents, només la manera d’exposar-les, el propi relat, marca la diferència. En la majoria de casos podem adonar-nos que, l’estranya relació entre l’amor i les noves tecnologies és la soledat. Però una soledat com a punt de partida, que és la que ens presenta uns personatges que ja d’entrada estan sols. Homes i dones que utilitzen les mil i una formes que ofereixen les noves tecnologies, per mantenir o buscar una relació, ja sigui nova o perduda. I la xarxa és una bona eina per establir comunicació, ja sigui només virtual o com a conductora de futures trobades físiques. La línia que ens separa o ens apropa la soledat davant d’un dispositiu tecnològic pot arribar a ser molt fina, segurament tot depèn del que busquem o de les necessitats que tenim.

Ha esta una lectura força curiosa que m’ha agradat descobrir. Si aneu ràpid igual encara us podeu descarregar, de forma gratuïta, aquests relats d‘Amor virtual en l’enllaç que us deixo de l’editorial.

Gràcies Teresa Roig per l’avís.

Els autors d’aquest recull són: Àngels Doñate, Begoña García, Lluc Oliveras, Malenka Ramos, Miquel Esteve, Sebastià Bennasar, Susana Vallejo i Teresa Roig.

 

El llibre: Amor virtual, 2014 -versió pdf-
Autor: Diversos autors
Editorial: SB&eBoocks

×

2 thoughts on “Amor virtual

  1. bruixetaNo Gravatar

    El tema es força interessant i actual, donaria per fer una verdadera tesis doctoral. Qui no ha sentit parlar d’amors cibernautes? Gracies per la recomanació.
    Descarregat 🙂

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top